5 meglepő ötlet, hogy eltűnjön a narancsbőröd!

  • mayra.hu
  • 5 meglepő ötlet, hogy eltűnjön a narancsbőröd! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
narancsbőr

Akármilyen jól áll rajtad a legklasszabb ruhád, kínos, ha a kritikus testrészeken narancsbőr éktelenkedik. Íme néhány szuperhatékony tipp!

Kezdődhet a só!

Bár az étkezésben érdemes visszaszorítani a sófogyasztást, a bőrápolásban segítségünkre lehet a tenger kincse. Ha túlzottan macerásnak tartjuk a luffaszivacsos masszázst – ami egyébként igen eredményes, ha rendszeresen bevetjük – próbáljuk ki a sófürdőt! Engedjünk a kádba még elviselhetően meleg vizet és keverjünk el benne fél kiló tengeri sót. Üljünk bele – vigyázzunk, hogy a víz ne érjen túl a mellkasunknál, hogy kíméljük a szívünket – és hagyjuk hatni 15-20 percig. Ha közben a víz kihülne, enegjünk hozzá egy kis meleget, nehogy megfázzunk! Hetente 3-4-szer érdemes végezni, utána pedig elengedhetetlen a hidratáló testápoló használata!

Mi sem egyszerűbb

Hasznos segítőtársunk az alakformálásban és a bőrszépítésben a rendszeres mozgás, ám erre csak igen kevesen szánnak időt. Egy Európai Uniós kutatás szerint a magyarok több mint fele egyáltalán nem sportol, aminek egyik legfőbb oka, hogy nincs rá idejük. Mások azért nem veszik rá magukat az edzésre, mert úgy vélik, csakis a rendkívül megerőltető, izzasztó mozgásnak van értelme – ennek az ellenkezőjét azonban ma már számos szakember bebizonyította. Aki nem szeretne otthonról kimozdulni és ezreket áldozni különleges kellékekre, szerezzen be egy ugrálókötelet! Ha hetente legalább 3-szor 20 percet ugrálunk, rövid időn belül érezhetjük a gyakorlat állóképesség-növelő hatását, ráadásul anyagcserénk is gyorsabb fokozatra kapcsol. Méregtelenít, eltünteti a zsírpárnákat és feszesíti a bőrt a fitballal (gyakorlatokat lásd az Elixír márciusi számában) vagy a dynair párnával végzett edzésprogram (leírás és mozgássor az Elixír áprilisi számában), igaz ezeknek a beszerzésére valamivel több pénzt kell áldozni.

Hajrá Hoodia!

Svájci kutatók – számtalan gyógynövény és a legmodernebb technológia felhasználásával – megalkották a Hoodia Slimming Serumot, a zsírbontást elősegítő, karcsúsító és testformáló gél állagú szérumot, megbízható hatással a cellulit ellen. A patikákban kapható kozmetikum méltó társa az ismert Hoodia Spray-nek. Míg utóbbi az étvágy csökkentésével segít minket a kívánt alak elérésében, addig az alakformáló szérum célzottan, a problémás területeken fejti ki a karcsúsító hatását. Naponta kétszer használva, már néhány hét alatt látványos eredményt érhetünk el a nem
kívánt zsírpárnákkal és a narancsbőrrel szembeni küzdelmünkben.

Zsírfaló farmer

Szinte biztos, hogy mindannyian találkoztunk már olyan nővel, aki narancsbőrös combját és fenekét a kelleténél szűkebb nadrágba bújtatta, és az előnytelen ruhadarab minden egyes lépésnél láttatni engedte az éktelenkedő hepehupákat. A súlyfelesleggel küzdők számára készített alakformáló farmerek optikailag karcsúsítanak, elkendőzve a szépséghibákat – idén pedig már azok is örülhetnek, akik nemcsak a látszatra adnak, hanem valódi alakformáló hatásra vágynak: áprilistól kapható az Eve Lerock nevet viselő „csodafarmer”, ami 28 napos viselés után majdnem 2 centivel csökkenti a testkörfogatot, és feszesebbé teszi a bőrt. A különleges ruhadarab hatékonyságának titka, hogy anyagát koffeinnel, eszcinnel és E-vitaminnal itatták át. A 28 napos kúra alatt a farmert természetesen ki lehet mosni, ám a tisztítás után újra be kell vonni a speciális hatóanyagok keverékével. A nadrágnak megkérik az árát, 180 USD-t kell fizetni érte, ez az összeg azonban a farmer mellett a karcsúsító folyadékot is magában foglalja.

De aranyos!

A kozmetikaiparban nem ismeretlen az arany bőrfiatalító, feszesítő és regeneráló hatása, az arc- és testkezelések között már hazánkban is találhatunk olyanokat, amiket ezzel a nemesfémmel végeznek – hozzá kell tenni, „aranyárban”… Az idei év újdonságaként egy olyan ruhaszövetet hoztak létre, ami hilaruonsavat és 24 karatás aranyat tartalmaz, ami a bőrrel érintkezve beindítja a méregtelenítő folyamatokat, táplál, hidratál és karcsúsít.