Azizi Aura

Azizi Aura Dubai

Az Azizi Aura Dubai külvárosában a Jebel Ali Industrial Secondban található . A 17 emelet magas épület 479 lakóegységből áll. A buja tengerparti apartmanoktól Abu Dhabi rövid távolságra van. A komplexum mellett található a Jebel Ali metrómegálló.

Azizi Aura Dubai

A projekt fejlesztője az Azizi Developments, az Azizi csoport tagja, amely az Egyesült Arab Emírségek egyik vezető ingatlanfejlesztő cége, és amelynek számos projektje díjnyertes lett.

Az otthonok mindegyikében a mennyezettől a padlóig futó ablakok találhatóak, amelyen keresztül lélegzetelállító kilátás nyílik Dubaira.

A gondosan kialakított térrel bíró apartmanok modernek és szimmetrikusak. Alkalmazkodva a lakók életmódjához, az Azizi Aura a legesztétikusabb környezetben kínálja a wellness és egészségmegőrző szolgáltatásait. Kitűnően megvilágított tágas területeken egyszerűen érhetők el az edzőterem, a gyógyfürdő, a pódiumon kialakított kávézó és étterem. Az épülethez magas színvonalú kiskereskedelmi egység tartozik, mintegy 16000 négyzetméteres területen.

Azizi Aura

Mindezek mellett az apartman 24 órás recepciót, portaszolgálatot biztosít. A gépjárművek részére őrzött parkoló áll rendelkezésre. De ha mindez nem lenne elég, akkor az Azizi Auratól a környék legjobb rekreációs és szórakoztató létesítményei, mint a Palm Jebel Ali, a fényűző Jebel Ali Golf Resort, de a Bolliwood  Parks Dubai és a Legoland Dubai attrakciói egyszerűen, és gyorsan érhetőek el.

Az Azizi Aura épületétől Dubai Nemzetközi Repülőtere 50 kilométer távol van.