Bali látnivalók

A természet kedvelői számára csodálatos kikapcsolódásra ad lehetőséget az Ubudtól nem messze levő Madár Park megtekintése, vagy a sziget belsejében levő Elefán Szafari Park ,illetve a gyönyörű és a helyi lakosok által termesztett növényeket bemutató kert is rendkívüli élményt nyújt. Ubudban vásárolni a hatalmas portéka közül nagy lehetőség. Kapható egyedi fafaragás, kőszobrok, festmények, kézi készítésű pompás színekben tündöklő ruhák, és rendkívüli ezüst ékszerek.

Izgalmas és látványos kikapcsolódási lehetőség a hajótúra, mely út során találkozhatnak delfinekkel, vagy Sanurban akár együtt úszhatnak velük. Hajókirándulásokat szerveznek még a közeli kis szigetekre is, de aki inkább repülőre szállna azok számára az 1 órás repülőút ugyancsak izgalmas időtöltést jelenthet. Különös kirándulás kereteiben látogatható a Komodo szigete mely a hatalmas komodoi varánuszok lakhelye.

A búvárkodás szerelmeseinek lenyűgöző élményt jelent Bali északi és keleti partszakasza . Azok számára akik szeretnének megismerkedni az indonéz konyhával, lehetőségük nyílik akár főzőleckéket venni Nusa Dua/ Benoa részén a Bumbu Bali Étteremben