Budapest hop-on hop-off városnéző kirándulások

hop on hop off budapest

A főváros a nemzetközi elismeréseknek köszönhetően egyre népszerűbb úticélpontja a külföldi, főként európai turistáknak. A világszínvonalú szolgáltatások és a látnivalókban való gazdagság miatt egyre többen érkeznek szabadidős céllal az év minden évszakában. A JustBudapest.com weboldal közreműködésével az idelátogatók nemcsak fontos információkhoz juthatnak a város nyújtotta lehetőségekről, de a honlapjukon városnéző szolgáltatásokra is lehet jelentkezni.

hop on hop off budapest

A turisták körében nagyon népszerűek a hop-on hop-off buszos városnézések, és a dunai hajókirándulások egyaránt.

Számos cég kínál buszos szolgáltatást, amelyek az utasok és környezetvédelmi szempontokat egyaránt kielégítenek. A legújabb járataik alacsony padlósak, nyári időszakban hűthetőek, a hideg évszakokban pedig fűtéssel biztosítják a komfortérzetet.

A vízen és szárazföldön is közlekedő kétéltű buszok a különleges élmény mellett a városnézés lehetőségeit bővítik ki. A különböző évszakok alatt eltérő gyakoriságban és időtartamra vehetők igénybe, és a Széchenyi tértől indulnak. A túrák a legnépszerűbb budapesti látnivalókat érintik.

hop on hop off budapest

  1. Magyar Tudományos Akadémia
  2. Szent István Bazilika
  3. Dohány utcai Zsinagóga
  4. Operaház
  5. Hősök tere
  6. Csobbanás
  7. Lánchíd
  8. Parlament
  9. Citadella
  10. Budai vár, Királyi-palota

A buszos hop-on hop-off kirándulásoktól eltérően, ezek az utak nem biztosítanak kiszállást az állomások megtekintéséhez, az idegenvezető (14 nyelven érhető el) tájékoztat a nevezetességekről. Az utasok biztonságos körülmények között, hatalmas panoráma ablakokon keresztül csodálhatják meg Budapest egyedülálló szépségét.