Maradj fitt anyuka télen is sport babakocsival

  • mayra.hu
  • Maradj fitt anyuka télen is sport babakocsival bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Hogyan maradj fitt anyuka télen is? Olvasd tovább és tudd meg, hogyan őrizd meg régi formádat a pici mellett sport babakocsival.

Fuss sport babakocsival

A baba születése után sem kell lemondanod a sportos életmódról. Ha kirándulni, kocogni, vagy futni szeretnél a kisgyermeked mellett, akkor szükséged lesz egy kifejezetten erre a célra tervezett sport babakocsira.

A speciálisan sportoláshoz fejlesztett modellek megbízható és stabil babakocsik. Nem összetévesztendő az egyszerű szerkezetű, esernyőre, vagy lapra csukható babakocsikkal. Ugyanis ezek alkalmatlanok az intenzívebb mozgás támogatására. Az egyik legismertebb prémium márka a Thule babakocsi, mely finom és modern kialakítása tökéletesen támogatja a szabadtér adta sportolási és túrázási lehetőségeket. Azoknak a családoknak ajánlott, akik rendszeresen sportolnak, kirándulnak és szeretnének kimozdulni a városi környezetből a baba érkezése után is.

 

Amit tudnod kell a sport babakocsikról

Futáshoz és túrázáshoz is léteznek masszív és biztonságos sport babakocsik. Általában három kerékkel és fejlett felfüggesztési rendszerrel rendelkeznek. Így kiválóan csillapítják az egyenetlen felület okozta rezgéseket a gyorsabb haladás során. Az első kerék fix, vagy fixálható a biztonságos használat kedvéért. Hiszen futás közben veszélyes volna, ha hasonló módon kanyarodna, mint a 4 kerekű babakocsi. Továbbá a legtöbb típus esetében a kerekek átmérői nagyok, 16-30 cm között szokott lenni. A tolókar fékkel és karpánttal van ellátva, hogy ne veszítsd el a kontrollt a babakocsi felett.

A sport babakocsik használata 6-8 hónapos kortól javasolt. A sport ülések miatt fontos, hogy a baba már stabilan üljön és tartsa a fejét. Az ideális sport babakocsi akár 3-4 éves korig is használható. Rendszeres használat esetén ügyelni kell az alváz, a felfüggesztés és a fék tisztaságára. Főleg, ahogy a hidegebb idő megérkezik és leesnek az első falevelek, a sport babakocsik fokozott karbantartást igényelnek.

Használj télen is sport babakocsit

A Thule Urban Glide egy tökéletes sport babakocsi, mellyel bármikor elindulhattok túrázni, vagy futni az időjárási körülményektől függetlenül. A nagy felfújható kerekek biztosítják a sima gurulást akár havon is, a baba biztonságáról pedig az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik. A komfortos érzethez hozzájárul a több pozícióba állítható kupola és a dönthető ülés. A kukucskáló ablaknak köszönhetően pedig, bármikor rápillanthatsz alvó gyermekedre anélkül, hogy megállnál. Olyan praktikus funkciókkal van ellátva, mint a fixálható első kerék, mely egy mozdulattal átalakítja a bolygós kereket. Így ha szívesen futnál is a babával, akkor ez mindenképp egy biztonságos és praktikus választás.

A Thule sport babakocsik valóban nagy segítséget nyújtanak a szülőknek az aktív életmódjuk megőrzésében. Maradj télen is energikus, és oszd meg a sport örömét a gyermekeddel is!