Mikor, milyen konténert béreljünk

sittszállítás

Számos oka lehet, ha valaki a konténer bérlés lehetőségét választja, akár ipari, akár lakossági felhasználásra szükséges. Nem mindegy azonban, hogy mikor, hova és milyen fajtájú konténert bérlünk. Mivel ez egy rendkívül fontos szempont, mi most segítünk Önnek, hogy a lehető legjobb döntést tudja meghozni.

A konténer bérlés lehetséges okai a lakosság körében

  • szelektálás, lomtalanítás
  • nagytakarítás, lakáskiürítés
  • felújítási munkálatok, építkezés
  • parkosítás, kertrendezés
  • beázás vagy tűzkár okozta károk utáni hulladék elszállítás
  • hagyatéki tárgyak elszállítása

Konténer rendelés okai ipari ágazatban

  • építkezés, épületbontás során keletkezett sitt,
  • ömlesztett áru,
  • fa és fémhulladékok,
  • kavics, murva, sóder, föld stb. elszállítása

A konténer méretei és fajtái

Cégünk több méretű konténerrel áll rendelkezésre, hogy minden ügyfelünk igényeinek megfelelő konténert tudjon bérelni. 4-8 m3-es konténereink vannak, amelyek lenyitható falú és hagyományos kivitelben is bérelhetők. A kisebb méretű konténereket inkább lakossági ügyfeleinknek szoktuk ajánlani, míg a nagyobbakat jellemzően az ipari ágazatban működő vállalkozások kérik.

Milyen esetekben szükséges engedélyt kérni a konténer elhelyezésére?

Amikor a konténer magánterületen kerül elhelyezésre, akkor nem szükséges semmilyen engedélyt beszerezni. Amennyiben ettől eltérően, közterületen kell letenni a konténert, akkor a sittes konténer elhelyezéséhez egy közterület foglalási engedélyre lesz szükség. Ezt az engedélyt a helyi önkormányzatnál tudják kérni ügyfeleink. Ennek módjáról érdemes előre tájékozódni és egyeztetni, hiszen lehetséges, hogy a papírmunka több időt vesz igénybe, mint gondolnák. Az ügyintézési idő a legtöbb esetben pár napot jelent, de meg kell határozni, hogy pontosan hol kerül elhelyezésre a konténer, mekkora területre lesz szükség, és hogy mennyi időre szeretnék bérelni a területet. Mivel a területfoglalást szigorúan ellenőrzik, fontos, hogy az esetleges bírság elkerülése érdekében az engedély rendben legyen és tartsák be a konténer elhelyezési szabályt.

Konténer bérlés Budapesten

Cégünk Budapest teljes területén biztosítja a konténer rendelés szolgáltatást. Árainkról a weboldalunkon tájékozódhat, ha egyéb kérdése merül fel, vagy vegyes hulladék konténer bérlés szükséges Önnek, keressen minket bizalommal és kollégáink tájékoztatják a részletekről. Keressen minket telefonon vagy online, foglaljon időpontot még ma.

Tesztelje megbízhatóságunkat, keressen minket elérhetőségeinken!

E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu
Mobilszám: +36/70-368-58-24