Te tudod milyen hatása van a csakra karkötőnek?

Cikkünkből megtudhatod, hogy milyen hatással lehet testedre a csakra karkötő viselése.

Miért jó a csakra karkötő?

Többféle ásvány rendelkezik olyan energiákkal, melyek különböző testrészünkre hatnak pozitívan. Minden ilyen kő rendelkezik egy bizonyos rezgésszámmal, és ebből adódik az a tulajdonságuk, hogy gyógyítani képesek az emberi testet fizikailag és lelkileg! A karkötőshop.hu rengeteg ásvány karkötőt kínál neked, de most kiemeljük a csakra karkötőket, melyekről most kicsit bővebben is olvashatsz.

A 7 csakra titkai

Az emberi testen 7 csakra található, és minden egyes csakrára van egy ásványunk, ami pozitív hatással van rá.
Az első a gyökér csakra, melynek a vörös achát az ásványa. Pozitív energiával tölti fel a testet és az összes negatívat taszítja a lélekből. A szakrális csakra köve a nakő, melynek köztudottan fájdalomcsillapító hatása van. A köldök csakra a 3. csakra pont, melynek a köve a tigrisszem kő. Ebből az ásványtípusból minden fajta tigrisszem karkötő készül, gyakran keveredik lávakővel vagy fekete matt ónixal. Továbbiakban a szívcsakra és a torokcsakra kövei a jáde és az achát, melyek inkább a belső szervek helyes működésében segítenek! Ugyan így kettő legyet üthetünk egy csapásra a homlok és korona csakrával, hiszen akár a lápisz lazulit, akár az ametisztet használjuk orvosságnak, mind a fejfájást mulaszthatja el.
A 7 csakrának 7 köve van tehát, melyen ásványok minden 7 csakra kövön megtalálhatóak.

Kiemelt csakra ásványok

Kiemelt kövek közé tartozik a tigrisszem, melyet említettünk is, hogy nagyon sok karkötőben felhasználják, akár fő ásványnak.
A tigrisszem segít erősíteni a ájat és az epét. Ezt úgy tudjuk elérni hogy a hüvelyk és a mutató ujjunk közé fogunk két tigrisszemet, és üljünk törökülésbe, vagyis kiválasztjuk a fa elemet. Ezt az ásvány köztudottan Dél afrikában bányásszák és nevezik még krokidolitnak, és az Oranje folyóból bányászták. Ez egy kvarcváltozat lényegében és onnan kapta a nevét, hogy a tigris szemének árnyalatára hasonít.

Nézz körül a webshopunkba, és válassz a sok színes ásvány karkötő közül! Segítség esetén bátran vedd fel velünk a kapcsolatot, írj nekünk emailt, és válaszolunk miné hamarabb!