Vállalkozás támogatás

vállalkozás támogatás

A 2021-2027-es uniós fejlesztési ciklusban a magyar vállalkozások fejlesztése kerül a középpontba, hiszen igen jelentős forrás érkezik, amelyek a gazdaság lendületbe hozásában kiemelt prioritást élveznek.

Az új pályázati ciklus kedvező előszeleként jól látható, hogy a különböző médiumokban napi szinten jelennek meg hírek és cikkek a pályázatokkal kapcsolatban. Amíg az elmúlt évben az online keresések zöme a koronavírus-járvánnyal, annak egészségügyi és gazdasági vonzatával voltak kapcsolatban, addig napjainkban az érdeklődés középpontjába a megmaradással és a fejlesztéssel kapcsolatos vállalkozás támogatás konstrukciók és hírek kerültek. Ismét megnyílt az átmenetig padlóra került vállalkozások számára a munkahelymegőrző támogatás is. A különböző pályázatfigyelő, és pályázatírással foglalkozó oldalakon naponta jelennek meg az új, és népszerű uniós és hazai felhívások.

A portálokon különféle bontások alapján lehet keresni  különböző vállalkozás támogatás konstrukciók, hitelek és pályázati felhívások között.

Például a kkv-k tevékenységi terület szerint böngészhetnek az új és népszerű felhívások között. Kiírásra kerültek új pályázatok gyártásban érintett kis-és középvállalkozások és mikro vállalkozások számára, például bútor és faiparban, műanyag és fémiparban tevékenykedő cégek számára.

Népszerűség szerinti bontásban pedig az alábbi kategóriákra kattintva lehet a felhívásokból válogatni a vállalkozások számára kiírt kategóriákban:

Érdemes böngészni az oldalakat, ha forrást keres vállalkozása számára, mivel összegyűjtik a legfontosabb tudnivalókat, így könnyebb áttekintheti a pályázati felhívásokra vonatkozó feltételeket is.