Belehalhatsz a vágyaidba?

vágy

Mire vágysz? Mire van szükséged? Legtöbbször át sem gondoljuk azt, hogy a vágy és a szükséglet nem ugyanazt jelenti. Gyakran összekeverjük őket, pedig sokkal tágabb rálátást alakíthatunk ki, ha ezt a két dolgot külön választjuk egymástól és megengedjük, hogy elhelyezzük őket az időben.

Miért jó az infraszauna?

Infraszauna

Az infravörös sugárzás elvén működő melegítőkabint, elterjedtebb nevén infraszaunát az 1980-as évek óta egyre kiterjedtebben alkalmazzák kórházak, egészségvédő, természetgyógyászati és szabadidőközpontok, fitness szalonok. Hatása számos területen bizonyítottan kiváló.

Sportolj az év minden szakában!

A rendszeres mozgás nagyon fontos része az életünknek. Legalábbis annak kellene lennie, azonban nagyon sokunknál elmarad. Az ok többnyire ugyanaz: nincs rá időnk, nem tudjuk beilleszteni az amúgy is zsúfolt napirendünkbe a rendszeres futást/biciklizést/konditermezést/valamilyen órára járást. Ez valamelyest érthető, de azért érdemes mégis megoldást keresni a helyzetre, hiszen a sport az egészségünket szolgálja.

Lecitin

A lecitin a testünk egyik leggyakrabban előforduló vegyület a testünkben, hiszen minden sejtünk tartalmaz lecitint. A lecitin az egyik legfontosabb foszfolipid, a sejten belül a sejtfalban található, annak az egyik legfontosabb építő eleme. A lecitin szükséges a testünk megfelelő működéséhez, nagy szerepe van az idegrendszer, a máj, a szív és a csontvelő működésében.