A szép kertek 3 alappillére

szép kert

A szép kertek receptje Kertészeti webáruház termék kínálata mindazokhoz szól, akik ápolt, egészséges és szépen gondozott kertre vágynak, akik kertészeti tanácsokat szeretnének kapni a kerti munkálatokhoz és az ehhez való felkészüléshez.

Grillezzünk a teraszunkon is

kerti grillek

Végre itt a nyár, a szabadtéri élmények és baráti társaságban eltöltött kerti grillezés ideje. Azonban az élményről azoknak sem kell lemondani, akik nem rendelkeznek kerttel, hiszen számos olyan grillező kapható, amely biztonságosan és gond nélkül üzemeltethető a teraszon. Vigyázat, erkélyen csak az elektromos készüléktípus használata engedélyezett!

Törpe dália

A törpe dália alig 40 cm-es magasságot elérő dália fajta, méretéből adódóan akár kőedényekbe akár balkonládába is ültethetjük, de gyakori dísze az ágyások szegélyének. Mivel ez a fajta sem télálló, a töveket még a fagyok beállta előtt szedjük fel.

Télikert

A télikert szó hallatán sokan csak legyintünk: ugyan, minek az? Nem akarunk mi urizálni, semmi értelme az egésznek, felesleges pénzkidobás és egyébként sem tudjuk kihasználni. Ezen állításokkal azonban óvatosan kell bánni, mert bőven minket meglepetés, ha végig gondoljuk, hogy mennyire hasznos tud lenni. Érdemes legalább csak eljátszani a gondolattal, átrágni magunkat az előnyein és mindent […]