Grillezzünk a teraszunkon is

kerti grillek

Végre itt a nyár, a szabadtéri élmények és baráti társaságban eltöltött kerti grillezés ideje. Azonban az élményről azoknak sem kell lemondani, akik nem rendelkeznek kerttel, hiszen számos olyan grillező kapható, amely biztonságosan és gond nélkül üzemeltethető a teraszon. Vigyázat, erkélyen csak az elektromos készüléktípus használata engedélyezett!

Mikor, milyen konténert béreljünk

sittszállítás

Számos oka lehet, ha valaki a konténer bérlés lehetőségét választja, akár ipari, akár lakossági felhasználásra szükséges. Nem mindegy azonban, hogy mikor, hova és milyen fajtájú konténert bérlünk. Mivel ez egy rendkívül fontos szempont, mi most segítünk Önnek, hogy a lehető legjobb döntést tudja meghozni.

Útmutató a zuhanyfolyóka vásárláshoz

Egyértelműen kijelenthető az, hogy a mindennapokban egyre kevesebb ideje jut magára az embernek. A munka, a tanulás, a család, és az egyéb elfoglaltságok összehangolása nem kis feladatot igényel, és joggal merülhet fel a kérdés, mikor van végre egy kis „én időnk”.

Törpe dália

A törpe dália alig 40 cm-es magasságot elérő dália fajta, méretéből adódóan akár kőedényekbe akár balkonládába is ültethetjük, de gyakori dísze az ágyások szegélyének. Mivel ez a fajta sem télálló, a töveket még a fagyok beállta előtt szedjük fel.

Kávéasztalok

Mind a belsőépítészeti minimalizmus szerelmesei, mind a meghitt, párnákkal és szövetekkel kényelmessé tett szobák rajongói elismerik, hogy nincsen szalon pihenősarok nélkül, ahová leülhetünk egy jó könyvvel és egy csésze kávéval.

Télikert

A télikert szó hallatán sokan csak legyintünk: ugyan, minek az? Nem akarunk mi urizálni, semmi értelme az egésznek, felesleges pénzkidobás és egyébként sem tudjuk kihasználni. Ezen állításokkal azonban óvatosan kell bánni, mert bőven minket meglepetés, ha végig gondoljuk, hogy mennyire hasznos tud lenni. Érdemes legalább csak eljátszani a gondolattal, átrágni magunkat az előnyein és mindent […]

La Cosmo Residence

La Cosmo Residence

A La Cosmo Residence apartmanok Ho Chi Minh város 4 Ward részében található. A 26 emelet magas épület 500 lakóegységből áll. Az ingatlantól 5 perc távolságra van, a Tan Son Nhat repülőtér, és a Hoang Van Parktól. A rezidencia páratlanul jó helyen található, a város egyik legcsendesebb övezetében.

Különböző helyiségek különböző burkolatai

Valószínűleg Önnek is nagyon fontos, hogy otthona egységes képet alkosson, úgy hogy közben minden szoba külön-külön is szép és praktikus. Egyértelmű, hogy az egységet nem úgy kell elképzelni és megvalósítani, hogy valóban mindenhol ugyanolyan tapéta, bútor és padló van. Ez ugyanis lehetetlen.