La Cosmo Residence

La Cosmo Residence

A La Cosmo Residence apartmanok Ho Chi Minh város 4 Ward részében található.

A 26 emelet magas épület 500 lakóegységből áll. Az ingatlantól 5 perc távolságra van, a Tan Son Nhat repülőtér, és a Hoang Van Parktól. A rezidencia páratlanul jó helyen található, a város egyik legcsendesebb övezetében. Az úthálózatnak köszönhetően a város forgalmasabb helyei és központi részei könnyedén megközelíthetőek.

La Cosmo Residence

A projekt fejlesztője az AN Gia Hung társaság.

A La Cosmo Residence apartmanjai 2-3 hálószobás lakásokból áll. Az ingatlan az elhelyezkedése, és a kialakítása miatt nemcsak a helyi lakosok, de a nagy számban jelenlévő külföldiek számára is vonzó befektetési és lakhatási lehetőséget kínál. Az apartmanok kialakítása a modernek, emellett ízlésesen és elegánsan berendezettek. A nappalik tágasak, és úgy alakították ki, hogy a természetes fény a legjobban bevilágítsa. Emeletenként 6 apartman van, és az alagsortól liftek közlekednek. Egy különálló lift a fogyatékkal élők, kisgyerekesek, és idősek számára lett kialakítva.

La Cosmo Residence

Az épület alagsorában parkolóház került kialakításra. A rezidencia létesítményei közé olyan  rekreációs elemek tartoznak, mint az úszómedence, jakuzzi, edzőterem. Ezenkívül recepció, biztonsági szolgálat, és kamerarendszer is található.

A rezidencia közvetlen közelében számos élelmiszerbolt található, a MINISTOP, a Circle K Vietnam gyalog, pár perc alatt érhető el.

De éttermek, kávézók, például a Green Saigon Cuisine, Bia Bia 437 helyek 150 méter távolságra vannak.