Koa Canvas

Koa Canvas

A Koa Canvas Dubailandban, a Sheikh Mohammad bin Zayed úton található. A vegyes felhasználású ingatlanfejlesztés 86 apartmanból áll. A természetes környezetben álló pompázatos ingatlan mindössze negyed órára van a belvárostól, a Burj Khalifa épülete 12 kilométerre található.

A projekt fejlesztője a KOA Real Estate Developer LCC, amely egyike Dubai modern ingatlanfejlesztő társaságainak.

A város központjában lévő luxus ingatlan a modernizált városi ingatlanfejlesztés mérföldkövének számít.

A 86 apartmanját két épület foglalja magába, és az egyedülálló rezidenciák ismertek lehetnek az olyan népszerű magazinokból, mint a Harpers Arabia, és a Vogue Arabia. A modern stúdiókból duplexekből, 1-2-3 ágyas apartmanokból álló rezidencia és az épületek felett álló penthousok magas szintű igényeket elégítenek ki. Az egyedi alaprajzok alapján kialakított apartmanok középpontjába az individualitás került. A projekt zökkenőmentesen ötvözi a régi és modern elemeket, tökéletes egyensúlyt teremtve a modern megjelenés és az innováció terén. A természetes fény a padlótól a mennyezetig tartó üvegablakokon, a falak visszafogott színei, az egyedi kialakítású berendezések az a kényelmet szolgálják az időtlenség érzete mellett.

 

Az épületet hatalmas terű parkosított környezet veszi körül, amelyeket kanyargós gyalogösvények szelnek át.

A lakóépületek mellett a projekt különleges létesítményeket kínál, mint többcélú amfiteátrum, fotóstúdió, vetítőtermek, ínyenc piac, fitneszlétesítmények, gyógyászati helyiségek és úszómedencék.

A rezidencia páratlan körülményeket biztosít akár a gyermekes családok részére.

A Koa Canvas közelében nemcsak helyi és nemzetközi iskolák, de az IMG Wolds of Adventure attrakciója is elérhető.