A Thomas Sabo csillogó ékszervilág

thomas sabo nyaklánc

A Thomas Sabo márka az egyik legismertebb és legkedveltebb a minőségi ékszerek iránt rajongók körében. A márka nem csak a nők számára az egyediség és a stílus védjegye, hiszen a választékban a férfiak is megtalálják az egyéniségükhöz leginkább illő darabot. A Charm Club kollekció számtalan kombinációs lehetőséget kínál, így életkortól függetlenül bármilyen alkalomra remek ajándék.

Miért jó ajándék a Thomas Sabo ékszer?

Az ikonikus Thomas Sabo ékszereket valószínűleg minden ékszerrajongó ismeri, legyen szó a charmokkal díszített láncokról, és a gyöngyből, ezüstből készült karkötőkről. Az ajándékvásárlási szezon idején jó lehetőség azok számára, akik egy trendi extravagáns darabbal, vagy egy időtálló klasszikus darabbal szeretnék a szeretteiket meglepni, például női ékszerrel vagy egy magas minőséget képviselő férfiórával. A Thomas Sabo nyakláncok anyaga ezüst és aranyozott ezüst, és finom eleganciájukkal még a legegyszerűbb öltözéket is feldobják. A kollekcióban mindenki megtalálja stílusához illő darabot, legyen akár romantikus, vagy a klasszikus stílus iránt elkötelezett, vagy akár kreatív személyiség. Az adott kollekcióhoz tartozó nyakláncokkal, gyűrűkkel és karkötőkkel bármilyen esemény, ünnepi alkalom emlékezetessé varázsolható.

thomas sabo ékszerek

Thomas Sabo tiniknek

A Thomas Sabo ékszerek bátran ajánlhatók tiniknek is, hiszen az alapanyaguk nikkelmentes, 925 sterling ezüst, ugyanakkor az apró gyűjthető bűbájokkal időről időre stílusos ajándékkal lephetjük meg a fiatalabb szeretteinket is.

Mit kell tudni a Thomas Sabo vállalatról?

A Thomas Sabo Group egy nemzetközi szinten is elismert vezető prémium ékszer- és óraszállító cég, amely az 1984-es megalapítása óta a csúcskategóriás ezüsttermékek megtestesítőjévé vált. A kézzel készített termékek (ékszerek és órák) nemzetközi szinten is elismertek, és nemzetközi tervezőkből álló csapat álmodja meg és alkotja meg a darabokat. A termékpaletta folyamatosan bővül, így 2019-től egyedi tervezésű minőségi napszemüvegek is szerepelnek a választékban. Az ékszerek készítéséhez a legjobb fizikai tulajdonsággal rendelkező legtisztább ezüstöt használják, és a cég stílusát és identitását a 925 sterling fényes nikkelmentes ezüst képviseli, amelyek változatos kollekciója egyben új trendeket állít fel időről időre.

Miben különlegesek a Thomas Sabo ékszerek?

A kollekciók évente két alkalommal a trendek szülővárosaiban – Milánóban, New Yorkban, és Párizsban kerülnek bemutatásra. Az ékszerek megalkotásának fő szempontja az egyéniség kifejezése, – legyen szó látványos ezüstből készült medálról, vagy kézzel vágott kövekkel díszített luxus karkötőről, amelyek tökéletes kiegészítői az elegáns üzleti viseletnek, vagy egy egyedi party öltözetnek. Az ékszerek egymással jól kombinálhatók és egymással tökéletes összhangban állnak.

thomas sabo fülbevalók

Thomas Sabo ékszer és óra kollekciók

A Thomas Sabo ékszer és óra kollekciók kedvelt darabjai a különböző medálok, fülbevalók, nyakláncok, gyűrűk és karkötők valamint az aprócska medálok (charmok), amelyek között mindenki megtalálja a számára legelegánsabbat, legvonzóbbat. A charmok kecses nőiességet sugároznak, és a karkötőket és nyakláncokat, bokaláncokat is a hangulatunkhoz, vagy az évszakhoz igazodva dobhatjuk fel.

A Thomas Sabo Charm Club kiegészült a Charming Collection termékcsaláddal, amely mostani mix & match trenddel ötvözi a Charm Club ikonikus szimbólumait és a Thomas Sabo sterling szakértelmét. A sokféle dizájnak köszönhetően mindenki megtalálja az egyéniségéhez leginkább illő darabot, hiszen a bájos medálok valamennyi ékszert kiegészítenek, és könnyedén rögzíthetők az adott ékszerre. A mix & match stílus korlátlan lehetőségeket és kombinációt tesz lehetővé, és nem kell tartani az egyhangúságtól, hiszen nap mint nap új variáció állítható össze.

Thomas Sabo férfiaknak

Thomas Sabo ékszerek tökéletes társai a dinamikus és szabadságot kedvelő férfiaknak. A dekoratív férfiórák méltó kiegészítői az elegánsabb öltözékeknek, de jól kombinálhatók a karkötőkkel és gyűrűkkel is. Az elegáns formatervezés által nem csak stílusosan hordható eszközként funkcionálnak, a magas minőségi szerkezet a mindennapok fontos kiegészítője lehet.

thomas sabo férfi óra

Szeretné Ön is átélni a Thomas Sabo ékszerek nyújtotta életérzést és csillogást? A Divatékszerbolt.hu webshop kínálatában számtalan egyedi és izgalmas darab közül választhat akár saját maga, vagy a partnere számára.