SportingBet

SportingBet

A SportingBet azt állítja, hogy nekik vannak a legjobb oddsaik és valószínűleg igazuk is van, mivel megpróbáltunk jobbat találni, de nem sikerült. Gyakran Európa legjobb bukmékerjeként emlegetik, ami nagyrészt az általuk kínált széles fogadási palettának köszönhető, a világ összes, nagyobb sporteseményét követik.

A SportingBet honlapja remek, gyorsan betölt és szinte azonnal frissül, amikor fogadni szeretnénk. Nem lesz problémád a navigációval, mindent könnyedén meg lehet találni, amire szükséged lehet. A vállalt már nagy múltra tekint vissza, amit a rengeteg elégedett ügyfél is jól szemléltet. Összességében a SportingBet egy rendkívül jól vezetett vállalat benyomását tette ránk és minden habozás nélkül ajánlanánk bárkinek, aki online szeretne fogadni.

Számlanyitás:

A számlanyitás folyamata rendkívül egyszerű. Kattints a regisztráció gombra a főoldalon, majd add meg az adataidat, erősítsd meg, hogy helyesek, amiket megadtál, fizess be és kész is vagy. Amint megnyitottad a számlád, elérhetővé válnak számodra a SportingBet tagoknak nyújtott tartalmak.

Piacok:

Az online fogadóirodák közül itt találhatjuk az egyik legszélesebb termékpalettát. Az összes hagyományos játékon felül fogadhatunk akár arra is, hogy ki nyeri az amerikai elnökválasztást vagy ki nyeri a legjobb filmszínésznek járó Oscar díjat.

Rendszer és megbízhatóság:

Hogy biztos lehess benne, hogy biztonságban vannak az adataid és a pénzed, a SportingBet minden oldalnál kódolást használ és biztonságos tűzfalat pedig a szervereiknél. A Thawte security-t használják, így megnyugodhatsz, hogy az adataid és a pénzed teljesen biztonságban van.

Ügyfélszolgálat:

A SportingBet ügyfélszolgálat barátságos és minden problémát villámgyorsan elintéz. Bármikor, amikor problémánk akadt valamivel, lenyűgözött minket az ügyfélszolgálat felkészültsége és segítőkészsége.