Mömax akciós újság

A Mömax akciós újság kéthetente jelenik meg, de szezonális, ünnepekhez kapcsolódó extra prospektusok és szórólapok érhetőek el.

Az osztrák „trendben az otthon” szlogenű lakberendezési áruház a modern és fiatalos bútorok, textíliák és kiegészítők széles választékát kínálja.

Az akciós prospektusok változó témakört ölelnek át, akár oly módon, hogy az otthonok különböző részeire kínál trendi megoldásokat. Az oldalakon komplett lakberendezési környezetben láthatóak  az akciós bútorok, kiegészítők, ezenkívül részletes tájékoztató segít a méretekben,  történő eligazodásban.

mömax áruház

Az akciók az áruházban szereplő összes termékcsoportját lefedik, a legfontosabb helyiségek, mint a nappali, háló, konyha és fürdő mellett akár iroda berendezési cikkek találhatóak. A lakástextíliák, szőnyegek bőséges választéka mellett a legmodernebb világítási termékek szerezhetőek be.

Az akciós újságot lapozva látható, hogy a Mömax fiatalos stílusával minden korosztály ízléséhez, szükségletéhez különféle árkategóriában képes igazodni és kiszolgálni.

A Moemax.hu weboldalon egyszerűen, különféle vásárlási paraméterek és kényelmi funkció beállításával lehet böngészni az aktuális akciókon kívül a lakberendezési áruház összes terméke között.